자유게시판

شمش فولادی چیست؟

페이지 정보

profile_image
작성자 Arlen
댓글 0건 조회 20회 작성일 24-09-11 09:51

본문

ورق‌های سیاه که دارای ضخامت ۲.۲ میلی متر هستند، تنها با عرض رول ۶۰۰ و صفحه برش خورده ۱۲۵۰ در بازار موجود است. این در حالی است که ورق‌های ۲.۳۵ نیز با همین ابعاد به بازار ارائه می‌شوند. ورق‌های سیاه ۲.۵ میلی متری را نیز با عرض ۱۰۰۰ و طول ۲۰۰۰ به صورت برش خورده تولید می‌شود. ورق‌های ۲.۸ میلی متری را نیز تنها به صورت رولی و با عرض ۱۰۰۰ قابل تهیه هستند. ورق‌های سه میل برش خورده با عرضی بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ و طول ۲ تا ۶ هزار به بازار ارائه می‌شوند. این در حالی است که همین ضخامت را اگر بخواهید به صورت رولی تهیه کنید، عرضی بیشتر از ۱۵۰۰ میل به شما ارائه نخواهد شد. ورق‌های ۴ میل نیز اندازه‌هایی در همین حدود دارند. به طور کلی می‌توان گفت اندازه‌های عرض بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ شایع‌ترین اندازه برای ورق‌های سیاه هستند. همه این‌ها در حالی است که طول عمده این ورق‌ها گاه به ۶۰۰۰ میلی متر نیز می‌رسد. در ادامه نمونه جدولی برای ابعاد ورق سیاه به شما ارائه می دهیم:

استحکام کششی
بر اساس یک تعریف بسیار ساده،‌ استحکام کششی قابلیت کشیده شدن یک جسم را نشان می‌دهد. وقتی در حوزه فولاد صحبت می‌کنیم، منظور ما مقاومت نبشی فولاد در برابر شکستگی تحت کشش است. بنابراین، هنگامی که یک تکه فولاد از نقطه کششی خود عبور کند، از هم جدا شده و می‌شکند.

ریخته گری پیوسته
مرحله‌ی فرآوری انواع شمش فولاد به این صورت است که با استفاده از عملیات ریخته‌گری شمش، که ccm نامیده می‌شود. اقدام به ذوب کردن شمش فولادی می‌کنند سپس فولاد مذاب وارد محفظه‌ای به‌نام تاندیش می‌شود. فولاد مذاب بعد از عبور از تاندیش، داخل قالب‌های مسی گذاشته می‌شود. از زیر این قالب مسی، آب سرد توسط آب‌پاش مخصوص پودری با فشار 0.2 تا 0.3 مگاپاسگال، بر روی مواد مذاب سیال می‌ریزد. میزان آب‌پاشی تا زمانی طول می‌کشد که هسته شمش تشکیل شود. به همین دلیل در هنگام خارج کردن شمش، از بخش خنک‌کننده، مواد مذاب به صورت جامد هستند. در مرحله‌ی بعد مواد جامد تشکیل شده را از غلتک‌های مخصوصی عبور داده تا سطح بالایی قيمت ورق گالوانیزه و پایینی شمش، هموار، صاف و صیقلی شود. در مرحله پایانی شمش به اندازه مورد نیاز جهت تهیه شمش بیلت، بلوم یا اسلب برش داده می‌شود و در نهایت وارد بازار می‌شود.

inblog-2-7.pngروش اکستروژن
یک روش دیگر، برای تبدیل انواع شمش فولادی به انواع فرآورده‌ها، روش اکستروژن است. در این روش، با استفاده از سه فرایند داغ، گرم و سرد اقدام به تولید محصول می‌کنند. این نوع فرآیند بیشتر برای تولید شمش بلوم به کار می‌رود. نحوه تولید به این صورت است که شمش فولادی در یک چاله زمینی پرس می‌شود و از بالا تحت فشار قرار می‌گیرد. امروزه با پیشرفت تجهیزات صنعتی استفاده از اکستروژن کمتر مرسوم است.

1. نحوه نبشی کشی در سازه‌های بتنی
در سازه‌های بتنی، برای ساخت دیوار با استفاده از میلگرد، ابتدا دسته‌ای از میلگردها را به ستون‌ها جوش می‌دهند. مرحله‌ی بعد، که مش بندی میلگرد انجام می‌شود، داخل شبکه‌های میلگرد را از بتن پر می‌کنند. در این صورت دیوار دیگر نیازی به نبشی کشی ندارد. گاهی اوقات در ساخت دیوار از مصالحی مانند آجر یا بلوک استفاده می‌شود بنابراین در این حالت با استفاده از نبشی، می‌توان فرایند نبشی کشی را روی دیوار اجرا کرد. ابتدا قيمت ورق گالوانیزه‌های فولادی مورد نياز در اجرای وال پست، به ستون‌ها متصل می‌شوند. در مرحله‌ی بعد، برای انجام نبشی کشی، نبشی‌های عمودی به ورق‌های کار شده در بالا و پایین جوش داده می‌شوند‌. در نهایت با اتصال به نبشی افقی، فرایند نبشی کشی پایان می‌یابد.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.